4 дек. 2022 г., 08:08

Когато се спуска нощта 

  Поэзия » Любовная
604 0 0

   

  Когато се спуска нощта

 

Когато се спуска нощта,

нарисувай ми бели коне!

Когато се спуска нощта,

нарисувай ми звездно небе!

 

Когато се спуска нощта,

подари ми сърце и душа!

Когато се спуска нощта,

изпрати ми красива мечта!

 

Когато се спуска нощта,

нарисувай ми пълна луна!

Когато се спуска нощта,

не оставяй да бъда сама!

 

Когато се спуска нощта,

изпрати ми пътека една!

Когато се спука нощта,

донеси ми любов, светлина!

          Мария Мусгакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??