19 авг. 2005 г., 23:10

Когато си до мен 

  Поэзия
817 0 3
Всичко зримо и незримо се променя
когато си до мен...
Трепти ефира
и сипе сребърен прашец над нас -
фонтан,
извиращ от недрата на сърцето,
а той е ос на цялата вселена,
понеже всеки звук
е разбираем
и тишината в лекотата ни достига,
и хаоса
превръща в хармоничен,
тогава ... когато ... си до мен …

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??