3 мая 2018 г., 01:59  

Когато си отида 

  Поэзия » Любовная
360 0 2

 

 

Когато си отида
 

Когато си отида, ще ме търсиш.
Ще молиш вятъра, за да ме върне.
Защо не можеш и за миг да зърнеш
копнежа ми да се прегърнем?!

Защото той е тук, не е избягал.
И чака знак от тебе в тъмнината.
А нейде, само в глухата дъбрава
шуми, отеква тишината!

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??