21 дек. 2019 г., 12:43

Когато си в отчаяние 

  Поэзия » Другая
287 1 0

 

Когато душата ти тихо тъжи, 
говори на Бога и му кажи, 
опиши му, твоята мъка, 
той е с тебе, той е тука... 

Той вижда твоето отчаяние, 
не е нужно от дълго описание, 
Бог знае дори, когато си в мълчание, 
той усеща и твоето страдание...

Недей да се отчайваш, погледни напред,
мъката предай на Бог, защото той е с теб, 
не се съмнявай, той по всяко време, 
може болката и мъката от теб да вземе... 

От теб се иска само истински да го желаеш
и пред Господ, грешките да си признаеш, 
от сърце и истински да се покаеш, 
Исус е с тебе винаги, да знаеш... 

Той няма никога да те остави
и за тебе чудо ще направи, 
само смело с него, погледни напред
и ще видиш как всичко, ще бъде наред...

Не гледай ти на твоето мъчение, 
чрез Исуса, имаме освобождение, 
от всяка болка и всяка мъка, 
към него обърни се, той е тука...

Не гледай на проблема, не казвай не мога, 
защото нищо невъзможно, няма за Бога, 
предай се на него, болката си кажи
и ще видиш как Господ Исус ще те утеши!

© Виктория Йолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??