7 мая 2016 г., 01:45  

...Когато слънцето изгрява... 

  Поэзия » Любовная
426 0 6

 

...Когато слънцето изгрява...

 

 

Ела любими, настани се в очите ми,

нека отново чуя гласа ти,

сърцето ми пак да забие,

щом осезае нашето„Обичам те”...

Докосни гръдта ми,

душата, която живее там

и ще разбереш, че любовта ми към теб,

няма начало, няма край...,

че само тя е причината...

Ела и целуни ме...,

с устни - раните ми излекувай...

с обич искрена, изпълни ме,

постепенно люби ме...,

с всяко движение на съществуването ти,

със всяко затишие,

в тъмнината и в светлината...

И просто знай-

               всеки път

когато слънцето изгрява,

               всеки път

когато чуя гласа ти,

               всеки път

когато спя в обятията ти...-

новият ден събужда ме

в енергия обляна,

с воля за сбъднати мечти...,-

тогава поглеждам нагоре,

                     към небесата

и благодаря на Бог

за достигнато щастие...,

както и за това, което

все още не е дошло...,

за докоснатите мигове,

за любовта ти...!

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти!
  • Ела любими, настани се в очите ми,....Красиво!
  • Благодаря...!
  • Поезията ти, Калиа, е най-нагледното доказателство за възвишеин чувства и силна любов. С това стихотворение само затвърждаваш това мое усещане. Независимо от личния характер на творбата, подобни чувства възвисяват душите и на читателите. В това съзирам един съществен твой принос в направлението да станем по-добри и по-духовни.
  • Благодаря!
  • Красиво стихотворение, красива любов! Поздравления!
Предложения
: ??:??