Студено е.
И облачно.
Вали.
Сивите облаци, така плътно скупчени,
сякаш се топлят.
Ноемврийско е.
Но не защото е ноември.
Просто теб те няма да изгрееш.
Посветено на трите години, които изминаха, на Студа,
на Наивността ми,
но най-вече на Г-жа Слънчице и в никакъв случай на Загрижената физиономия
© Алиса Все права защищены