20 нояб. 2020 г., 22:57

Когато сълзите минават през огън 

  Поэзия » Философская, Другая
277 1 1

 

Нащърбено утро. С кисел привкус.

И започва денят с внезапни обрати.

Поглеждам нещата от нов ракурс.

Заставам пред всички душевни пирати.

И си повтарям: „Ще бъда! Ще мога!”

Макар сълзите да минават през огън...

 

                                     © Павлина Христова Петрова

 

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??