Nov 20, 2020, 10:57 PM

Когато сълзите минават през огън 

  Poetry » Phylosophy, Other
278 1 1

 

Нащърбено утро. С кисел привкус.

И започва денят с внезапни обрати.

Поглеждам нещата от нов ракурс.

Заставам пред всички душевни пирати.

И си повтарям: „Ще бъда! Ще мога!”

Макар сълзите да минават през огън...

 

                                     © Павлина Христова Петрова

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??