14 апр. 2008 г., 13:24

Когато те няма 

  Поэзия » Любовная
1085 0 5

Когато те няма, седя и те мисля,

когато те няма, ревнувам.

Когато те няма, нахвърлям във листи

любовните думи.

 

Когато си с мен, съм отново принцеса

в червено, синьо и бяло.

Когато те няма, съм поетеса,

увита в едно одеало.

 

Когато те гледам, потъвам в очите ти

и искам там да остана.

Когато съм с теб, забравям сълзите си,

когато съм с теб, аз съм цяла.

 

http://www.vbox7.com/play:f0a6c7c7

© Таис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??