Когато... тогава
Когато рибарят улавя
в мрежите дългия ден,
когато слънце изгрява
у теб и у мен,
тогава усещам вибрации,
идещи от твоето тяло
като птичи миграции,
чезнещи ту в черно, ту в бяло.
Когато целуне океанът
луна безсънна и влажна,
когато в нас въстанат
чувства в картина пейзажна,
тогава аз те обичам,
тогава събирам звезди,
тогава ме нежно отвличаш...
тогава: сега и преди.
© Християн Все права защищены