18 янв. 2013 г., 08:56

Когато три са повече от триста шестдесет и пет 

  Поэзия » Любовная
989 0 3

 

Триста шестдесет и пет,

видях ги с очите си.

Не дни, а червени рози.

Дори една показва чувство,

а три са нещо съвършено.

Битието на милиардите -

били са и изведнъж ги няма.

Временно съм и материя,

винаги съм основание за вяра.

Разликата е само в идеята.

Когато три са повече от

триста шестдесет и пет,

не трябва да говоря много.

Достатъчно е, че съм тук

и те обичам всеотдайно.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??