29 янв. 2022 г., 09:52

Изпращане 

  Поэзия » Другая
381 1 0

Когато тръгваш

ми кажи и аз 

ще дойда за да те

изпратя

 

аз знам че няма

да те видя повече

ще те прегърна 

и ще помълчим

 

ти знаеш че за тебе

всичко почва

със това пътуване

 

аз зная че за мене

всичко свършва

със това изпращане.

 

GODSPEED

 

 

 

© Ник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??