* * *
На Коки и Веси
Когато видя усмивки в очичките -
това е щастие.
Когато видя блясък в косичките -
това е щастие.
Когато чувам смеха ви наоколо -
това е щастие.
Когато сънят ви нощем дълбок е -
това е щастие.
Когато давам, а вие вземате -
това е щастие.
И да знам, че след мен ще ви има -
това е щастие.
© Надежда Маринова Все права защищены
Поклон!