23 февр. 2006 г., 22:22

Когато за нищо не мисля 

  Поэзия
662 0 6

Когато за нищо не мисля.
Когато стихът ми мълчи.
Сънят вълноломно се плисва
в най-тъмното на очите ми.
И пламват цветя и дървета
с зеления звят на гора -
разлистена, мокра и нежна...
В тръстиките плува река
и къса рибарските мрежи...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??