Знам, че обичта те задушава,
поне с това ми го показа -
не искаш да съм част от твоя свят,
дори и да изляза.
Как да спра да те обичам,
как да понижа вълните,
искам аз да ти докажа,
че ти си ми в мечтите.
Но за нас е трудно да се борим,
лесен е и краят,
но защо е той обречен?
Това е нашето начало,
това е и края на света,
защото любовта пропадна
още, когато замълча...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены