Когато зелено клонче се разлиства
Когато зелено клонче се разлиства
и птичка малка кацне там,
песента ù клончето оглася,
в цъфналата клонка с много цвят.
И като магия жива,
сплела струни като в длан,
птичка в това зелено клонче
виждам там.
И разнася песента, която
от малкото ù сърчице се лей,
мъничко и топло,
а с колко радост тук живей!
© Мария Все права защищены