22 сент. 2012 г., 11:45

Кой 

  Поэзия » Гражданская
700 1 2

 

Кой ви съблече оскъдните одежди?

Кой въздигна в култ голотата?

Свян и срам са отживелици прежни,

непритежавани днес от жената.

 

Безкрупулнa, разголена, красива,

с поглед, пълен с дащност,

предлагаща любов, свенливa,

професионална до изящност,

 

със задник, подходящо гримиран,

представян ни като лице,

и със репертоар безброй репетиран,

прочувствено сълзлив, от сърце, 

 

обсебенa изцяло само от страст,

без разум, само със чувства,

устеремена към пари и към власт,

с цената на пошлост и блудства. 

 

Отдала се на живота изцяло,

забравила за семейство, морал,

със съблазнително силиконово тяло

и със мисъл, будеща жал. 

 

Казано кратко: модерна Жена;

и моя дъщеря; и любима...

В днешния ден със цена

и със любов непростима.

 

© Динко Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • http://www.vbox7.com/play:0b868c1ba0
  • Интересно ми е да споделите какво провокира написването на този текст.
    Може би, мисля си, някоя красива, модерна Жена не е отговорила подобаващо на Вашите набези.
    Отдавна не съм попадала на подобни "шедьоври" и дано да не попадам. Според мен редакторите на сайта не трябва да публикуват такива текстове.
Предложения
: ??:??