Кой отнесе ни главата,
идеала подмени,
в храма присвои правата,
и решава събини?
Този ли от теб изгонен,
и за който ти умря,
но човека е порочен,
и със него оцеля.
Днес безкрупулен, продажен,
на върха намира той,
и от Бога е по-важен,
Ти познаваш ли го Кой?
© Рот Кив Все права защищены