25 февр. 2022 г., 15:58

Кой има право 

  Поэзия » Гражданская
237 0 0

Някакви, люде безумни,

отнеха ти, Господи, правата,

с ракети и откоси куршумни

раздават правда на земята.

 

Надават страшен вой

сирените в градовете и селата,

по пътищата бежанци безброй,

плачат майки с децата.

 

Ще ли дойде Видов ден,

или иде краят на земята,

какво ще бъде в други ден

неможе днес да се смята!?

 

 

 

© Никола Яндов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??