Feb 25, 2022, 3:58 PM

Кой има право 

  Poetry » Civilian
234 0 0

Някакви, люде безумни,

отнеха ти, Господи, правата,

с ракети и откоси куршумни

раздават правда на земята.

 

Надават страшен вой

сирените в градовете и селата,

по пътищата бежанци безброй,

плачат майки с децата.

 

Ще ли дойде Видов ден,

или иде краят на земята,

какво ще бъде в други ден

неможе днес да се смята!?

 

 

 

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??