14 янв. 2010 г., 09:45

Който е разбрал 

  Поэзия » Любовная
398 0 1

Черна завист по петите ни.
Светла обич пред очите ни.
Злостна ревност, така безмислена.
Любовта е често лекомислена.
Път напред, гора назад.
Тъмна нощ, зората идва ясно.
Тиха болка, страст и зов.
Не бъди ленив, бъди щастлив.
Търси всеки миг свободата.
Така смислена и необходима на душата.
На душата на човека, който е разбрал
истински цената на живота.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Малко повече прецизност няма да е излишна (като стих). Като житейска позиция - САМО ПОЗДРАДВЛЕНИЯ!
Предложения
: ??:??