9 февр. 2008 г., 10:06

Който не може... 

  Поэзия » Гражданская
552 0 8
 

Упрек или констатация -

тежка е сегашната ни ситуация.

Губиш приятели, нямаш време,

животът ти е тежко бреме.

 

Непосилно се трудиш, за да изхраниш децата,

където и да погледнеш е нужна парата -

за парно, за асансьор... в магазина да влезеш,

навсякъде доста пари оставяш преди да излезеш...

 

И въпреки всичко - хора живи, навред!

Животът тече и ни движи напред.

Който не може бързо да крачи,

него животът най-тежко ще влачи!

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??