Вали сняг отново е зима пак.
Подарък да избереш и вниманието на любимия, да приковеш.
Игриво се закачат белите снежинки
ах тези балеринки.
Коледа е на вън виж колко много мечти
искаш ли да поиграеш и ти.
Ела да видиш елхата и да сложиш звездата.
Да поиграем на вън заедно с децата.
Тя е дошла с вълшебни крила да ни покаже
Нейните чудеса.
Да поиграем, да се развеселим и уморени ,да заспим.
Коледа е дошла да изпеем песента.
Хубаво е да видиш елхата
Хайде да сложим звездата.
Лампичките светят в тъмнината и си играят с очите на децата.
Цветовете слети в едно става нещо добро.
Обичам този ден той е най прекрасния за мен.
Виж колко е красиво нали хайде усмихни се и ти.
И радостта и щастието приеми ,и ще ти олекна нали.
Бог се роди за да ни спаси.
Злото да прогони.
Без да ни нарани,и да ни сплоти и с добро, да ни дари.
Здравето и радостта ще ни топлят през нощта докато настъпи
сутринта в която всеки дарява любовта.
© Диляна Мързъкова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно »