17.01.2022 г., 9:03 ч.  

Коледа 

  Поезия » За деца
517 1 0

                                 Коледа

 

Вали сняг отново е зима пак.

Подарък да избереш и  вниманието на любимия, да приковеш.

Игриво се закачат белите снежинки

ах тези балеринки.

Коледа  е на вън виж колко много мечти

искаш ли да поиграеш и ти.

 

Ела да видиш елхата  и  да сложиш звездата.

Да поиграем на вън заедно с децата.

Тя е дошла с вълшебни крила да ни покаже

Нейните чудеса.

Да  поиграем, да се развеселим и уморени ,да заспим.

Коледа е дошла да изпеем песента.

 

 

Хубаво е да видиш елхата

Хайде да сложим звездата.

Лампичките светят в тъмнината и си играят с очите на децата.

Цветовете слети в едно става нещо добро.

Обичам този ден той е най прекрасния за мен.

Виж колко е красиво нали хайде усмихни се и ти.

 

И радостта и щастието приеми ,и ще ти олекна нали.

Бог се роди за да ни спаси.

Злото да прогони.

Без да ни нарани,и  да ни сплоти и с добро, да ни дари.

Здравето и радостта ще ни топлят през нощта докато настъпи

сутринта в която всеки дарява любовта.

 

 

© Диляна Мързъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??