4 янв. 2013 г., 00:26

Коледа 

  Поэзия » Другая
484 0 1

Коледа - това е рай

като приказка без край.

В моите очи е дом,

с много книги - том по том.

Семейството е вътре и се грее

на камината, чийто огън тлее.

Музиката нежно се разлива,

ту е тъжна, ту звънлива.

Тук-таме се вижда коледна украса.

Във средата има кръгла маса.

Скоро ще пристигне Дядо Мраз;

и чудя се - къде в картинката съм аз?

© Александра Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??