Коледа - това е рай
като приказка без край.
В моите очи е дом,
с много книги - том по том.
Семейството е вътре и се грее
на камината, чийто огън тлее.
Музиката нежно се разлива,
ту е тъжна, ту звънлива.
Тук-таме се вижда коледна украса.
Във средата има кръгла маса.
Скоро ще пристигне Дядо Мраз;
и чудя се - къде в картинката съм аз?
© Александра Томова Всички права запазени
и подарък ще получиш със децата