25 дек. 2019 г., 14:45

Коледа е ден на чудесата 

  Поэзия » Другая
746 1 5

 

Има един ден в годината,

който е денят на чудесата,

но трябва да го пуснем по пъртината,

която води към душите и сърцата.

 

Разцъфне ли красивият му цвят

във нас, като във райската градина,

очаква ни любов и благодат

и прелест с нищо несравнима.

 

Повярваме ли в капките вълшебство,

издигаме се горе сред ефира,

завръщаме се в радостното детство

и щастие отново ни намира.

 

Да, Коледа е ден на чудесата,

изпратен с Божи благослов,

но трябва тя да е в душите и сърцата

родена в чудото наречено любов.

 

21.12.2016.

 

Георги Каменов 

 

Честита Коледа на всички!!! 

 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??