Има един ден в годината,
който е денят на чудесата,
но трябва да го пуснем по пъртината,
която води към душите и сърцата.
Разцъфне ли красивият му цвят
във нас, като във райската градина,
очаква ни любов и благодат
и прелест с нищо несравнима.
Повярваме ли в капките вълшебство,
издигаме се горе сред ефира,
завръщаме се в радостното детство
и щастие отново ни намира.
Да, Коледа е ден на чудесата,
изпратен с Божи благослов,
но трябва тя да е в душите и сърцата
родена в чудото наречено любов.
21.12.2016.
Георги Каменов
Честита Коледа на всички!!!
© Георги Каменов Всички права запазени