Стихотворението е отправено към библиотечния екип на читалище "Съгласие" гр. Каварна и към всички онези, които ми помогнаха в събирането на средства за издаването на втората ми книга "Откровение".
Една усмивка подари на ближен,
една усмивка – светъл храм.
Една усмивка даже е красива,
дариш ли я от обич и от плам.
Подари на непознат във нужда
рамото си, път към по-добро,
та дори и утре да сме чужди,
нека днес да сме единни и с любов
да се даряваме взаимно, без обида
и заедно да сме във идните ни дни.
Една усмивка... Ах, колко е красива...
Коледа е! Нека бъдем по-добри!
Весели празници!
© Сияна Георгиева Все права защищены