Dec 23, 2008, 5:13 PM

Коледа е! Нека бъдем по-добри! 

  Poetry » Other
3933 0 12

Стихотворението е отправено към библиотечния екип на читалище "Съгласие" гр. Каварна и към всички онези, които ми помогнаха в събирането на средства за издаването на втората ми книга "Откровение".



Една усмивка подари на ближен,

една усмивка – светъл храм.

Една усмивка даже е красива,

дариш ли я от обич и от плам.


Подари на непознат във нужда

рамото си, път към по-добро,

та дори и утре да сме чужди,

нека днес да сме единни и с любов


да се даряваме взаимно, без обида

и заедно да сме във идните ни дни.

Една усмивка... Ах, колко е красива...

Коледа е! Нека бъдем по-добри!

 

 

Весели празници!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??