23 дек. 2018 г., 23:45

Коледен дар 

  Поэзия
292 2 4

Дочакаме ли този час – Рождествен,

в душите ни блаженство ще изгрее.

Щом озари ни Той – духът Божествен,

в сърцата любовта ще се разлее!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??