24 дек. 2011 г., 01:49

Коледно - с любов ! 

  Поэзия
596 0 6

В тази свята нощ на чудесата

нека пълни са с любов сърцата!

Нека с щастие и здраве да сме сити!

Нека всички наши дни да са честити!


Нека сме добри и се обичаме,

в благослов делата си да вричаме!

Да живеем с топлинка в душите си,

да изпълним с благодарност дните си!


Озарява ни с мечти невидими

на снежинковия валс магията.

На камбаните, в звъна Рождествен

Коледното чудо ни приветства!


         23.12.2011 г.               Bloom

 

...........................................................................................

Весели и благословени празници на всички!

...........................................................................................

© Веси Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??