4 мар. 2007 г., 10:40  

Колелото 

  Поэзия
481 0 4

Щастието е там,

където никой не предполага.

 

Щастие, е това

с което никой не разполага.

 

Животът, е безсмислица велика.

Животът ни създава, без да ни пита.

 

Нуждата, постоянно ни рита.

Това е съдба.

Съдбата е в колорита,

на нещата

без дата,

без име...


Това, е кармата

чертата.

 

Твориме смъртта,

пустошта,

безкрая

и безпредела,

страха,

жестокостта

на вселената,

покорността

на дилемата,

въпроса –

праха на схемата,

края

и Рая.

 

Доброто, е в злото.

А също, обратно –

превратно е колелото

и невъзвратно.

© Бостан Бостанджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??