30 сент. 2018 г., 10:35  

Колесница от стихове 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
505 0 2

КОЛЕСНИЦА ОТ СТИХОВЕ

 

На твоята небесна красота

от стихове направих колесница,

с която да пребродиш вечността,

като безплътна, звездокрила птица.

 

Със своите слова издигнах храм,

с цветя от звук го украсих грижливо,

богиня вечна ти ще бъдеш там,

а аз ще се прекланям мълчаливо.

 

В строги строфи те описах аз

като ангел, озарил ми дните,

като страстен и желан екстаз,

възкресил за порив нов мечтите.

 

С тази колесница, с труд стъкмена,

ще обходиш цялата вселена.

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??