15 мая 2008 г., 15:10

Колко? 

  Поэзия » Другая
795 0 6
Колко ли неща ще подкрепиш,
за да отхвърлиш след това...
Колко ли хора ще нараниш
и ще обикнеш после...
И колко ли хора ще обикнеш
и нараниш след това...
Колко ли думи ще кажеш,
за които ще съжаляваш, че си говорил...
И колко ли думи ще премълчиш,
oбвинявайки се, че не си казал...
Колко ли пъти ще викаш,
без никой да те чуе...
И колко ли пъти ще мълчиш,
слушан от всички...
Колко ли?...
... за да осъзнаеш,
че те има...

2004г.

© Катерина Баева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??