14 февр. 2008 г., 19:22

Колко 

  Поэзия » Любовная
664 0 1

Колко

 

Колко пъти ти признавах любовта си -

отричана от тебе бях.

Сега ти търсиш верността ми,

но стига вече, изгорях.

 

Ранявана със думи остри,

със обиди и забрава,

съборих всичките мостове,

а любовта при мен остава.

 

Колко пъти ти се молех

да ме допуснеш ти до теб,

а ти запалваше цигара -

сърце от бучка лед.

© Тонка Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??