30 мар. 2006 г., 00:53

Колко пъти 

  Поэзия
675 0 2
Колко пъти се молех да те забравя.
Колко пъти исках да те намразя.
Колко пъти в друг исках да се влюбя,
но пречеше ми една мечта.
Колко пъти се чудех къде си?
Колко пъти на сън те зовях,
а ти дори и там не дойде.
Колко пъти те исках в мечтите си,
но болката и там ме преследваше.
Колко пъти проклинах съдбата,
за дето отне ми щастието от теб.
Колко пъти плаках эа теб в бурната нощ
и търсех очите ти.
Колко пъти сърцето ранявах
със спомени тъжни и мисли далечни.
Колко пъти ще бъде не знам,
но само теб ще обичам,
колкото пъти да трябва...

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??