6 июн. 2007 г., 13:27

Колко рискувам  

  Поэзия
778 0 0
Идвам тук, за кой ли път идвам тук.
Да те видя, да те срещна тук, на този плаж със теб да бъда,
да бъда...

Рискувам, ах, колко рискувам с тебе да бъда сега
и зная, само аз зная колко ще боли от това.
За тебе съм тук, не зареди себе си. За тебе - моята
любов, бряг и мечта. 

Едва ли само аз виждам това, този човек, който си ти.
Ти си забулен от тайни, затова, като ходиш, мълчиш.
Ти си предизвикателен с твоята самоуверена външност и стил.
Но аз се опитвам да те разкрия, да те покоря и да те видя.
Но не затова рискувам, а защото те обичам силно, много силно.

Рискувам, ах, колко рискувам с тебе да бъда сега
и зная, само аз зная колко ще боли от това.
За тебе съм тук, не зареди себе си. За тебе - моята
любов, бряг и мечта. 

© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??