5 мая 2015 г., 20:01

Колко те обичам 

  Поэзия » Любовная
896 0 2

                         Колко те обичам


Дали, когато слънцето целува,

преди залеза си синьото небе,

макар само То да се сбогува,

казва му: "Вярвай ми обичам те"?


Дали, когато ярката луна-

сбогувайки се със звездите,

в галопа си любовен към деня,

им казва: "Обичам ви, сестрици"?


Дали морето целувайки брега,

с вълните - морските сирени,

в любов му се кълне така,

затуй наистина смирен е?


Дали, когато гледам те с очи,

в които цялата любов наднича,

дали докосва тя сърцето ти,

за да разбереш, колко те обичам?


Събрах от всички любовта -

от слънцето, морето и луната,

дарявам ти я с цялата душа,

да те обичам , това ми е съдбата!


Колко те обичам ли , аз не зная,

за любовта каква е мярката, кажи?

За да се вместя в нея най-накрая

и тази обич само ТЕБ да озари!



© Калина Влади Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ви с цялото си сърце,Емил! Благодаря и за ГОСТОПРИЕМСТВОТО!
  • Много чувствена поезия. Хареса ми. Добре дошла Калина . Поздрави!
Предложения
: ??:??