28 окт. 2013 г., 10:59

Комедийно 

  Поэзия » Юмористическая
832 0 0


Любов.
Любов ли бе да го опиша
или нежен послеслов?
А ето там, тъй силно диша
покрай тебе моята любов.

Извират чувствата безспирно,
като лавата от вулкан,
а ти събираш цялата ми обич
в твойта нежна шепа, длан.

"Обичам те" си мисля да напиша,
но какво във превод значи туй?
Като мил жест или игра на думи
ще се запише в твоя остър ум?

Писмото не върви по план,
не мога и за мене, и за тебе да си мисля.
Като че ли за мене все си ням,
ще го допиша, ако пак не се замисля.

Какво ли ще ми кажеш?
И как ли би се стреснал?
Ако знаеш как те дебна
всяка вечер иззад някоя завеса.

Любов ли бе да го опиша?
Може би и аз съм няма.
До химикала си оставям празен лист хартия,
ти за мене се досещай сам.

© Саня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??