8 нояб. 2011 г., 19:39

Компенсация за гафа 

  Поэзия » Юмористическая
651 0 10

Компенсация за гафа

 

Направил Бог Адам от кал-

две –три сълзи да го размекнат.

След туй жена от кост му дал-

мъжа си да крепи по-лесно.

 

Но нямал нищо за сърца-

от своето дарил два къса.

Поживил своите деца

пред него и в тоз миг изпъшкал:

 

-Простете ми!О, грешник аз!!!

Модела сбъркал съм безбожно,

затуй за вас във същи час

любов и ум са невъзможни!

 

Да компенсирам този гаф

за хората ще сторя чудо:

отключвам Рая с тоз от вас,

който се влюби до полуда!....

 

И от тогава, век след век,

навсякъде, във всеки случай,

в часа, щом влюби се човек,

умът безславно го напуска.

 

Но ясно е за всички нас,

осъдени за Божа грешка:

единствено във този час

ний Богове сме. По човешки...

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??