8 окт. 2014 г., 12:31  

Констатация 

  Поэзия » Юмористическая
370 0 0

                         Констатация

 

             Кой каквото иска нека говори,

             но първия път оставя най-ярък спомен

             особено, ако няма втори!!!

 

                                Тест

 

           Дали е дошла старостта, ти решаваш

           и това е лесно - поне.

           Една прекрасна утрин  - ставаш

           Ти, а Той - не!!!  

               

© Ганчо Пенев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??