8.10.2014 г., 12:31 ч.  

Констатация 

  Поезия » Хумористична
363 0 0

                         Констатация

 

             Кой каквото иска нека говори,

             но първия път оставя най-ярък спомен

             особено, ако няма втори!!!

 

                                Тест

 

           Дали е дошла старостта, ти решаваш

           и това е лесно - поне.

           Една прекрасна утрин  - ставаш

           Ти, а Той - не!!!  

               

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??