Това е кръвната конституция на човека:
От гроздето вино ще направиш.
От камъка - огън.
От целувките - човек!
Това е жизнената конституция на човека:
въпреки войните, въпреки мизерията.
Въпреки хилядите препятствия,
ще оцелееш!
Това е илюзорната конституция на човека:
Ще превърнеш водата в светлина.
Мечтата в реалност.
Врага в приятел!
Това е конституцията на човека.
От прохождащо дете.
Докато пробягаш в космоса.
Решено е!
© Джуни Все права защищены