24 нояб. 2009 г., 18:49

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
688 0 2

Копнеж

 

Очите ти, пълни с ярки цветове!

Поглъщаш ме в твойте светове.

Не понасям, когато ти си надалечe!

Не мога да крия чувствата си вече!

Ти да си до мене аз копнея.

Колко още сълзи ще пролея?

И с нетърпение чакам утрешния ден.

Ти отново да застанеш в час по физика до мен!

Да усетя сладкия ти аромат,

да потъна в него и да забравя за всичко в този свят!

© Памел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??