31 янв. 2020 г., 17:42

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
481 0 0

Топли лъчи ме галят,

макар навън да е студено,

че ти за мен си раят,

че злото сякаш е сломено.

 

Искам след дълга раздяла

теб да видя, момиче чудесно,

да те видя в рокля бяла,

че без теб не ми е лесно...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??