31.01.2020 г., 17:42 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
486 0 0

Топли лъчи ме галят,

макар навън да е студено,

че ти за мен си раят,

че злото сякаш е сломено.

 

Искам след дълга раздяла

теб да видя, момиче чудесно,

да те видя в рокля бяла,

че без теб не ми е лесно...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??