Не съм очаквал да те срещна отново,
и да ме накараш, да се чувствам така неповторимо,
отново и отново ме караш да мисля за теб,
не знам какво ще правя ако продължаваш да ме караш да се чуствам така блажено,
желая да открадна още моменти с теб,
желая да прекрам невероятен ден с теб,
желая да те покося с нежност,
и да се озовеш в моите обятия,
желая да те докосвам нежно,
желая да те покрия цялата с устни си,
желая да изстискам всяка възможност за наслада,
желая да те потопя в греховна страст.
© Лъв Все права защищены