May 29, 2022, 8:33 AM

Копнеж 

  Poetry » Love
587 0 0

Не съм очаквал да те срещна отново,

и да ме накараш, да се чувствам така неповторимо,

отново и отново ме караш да мисля за теб,

не знам какво ще правя ако продължаваш да ме караш да се чуствам така блажено,

желая да открадна още моменти с теб,

желая да прекрам невероятен ден с теб,

желая да те покося с нежност,

и да се озовеш в моите обятия,

желая да те докосвам нежно,

желая да те покрия цялата с устни си,

желая да изстискам всяка възможност за наслада,

желая да те потопя в греховна страст.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??