14 янв. 2008 г., 21:06

Копнеж 

  Поэзия
641 0 0
За прегръдката ти нежна копнея,
за топлината на твоите ръце,
за миговете с тебе живея,
за усмивката на твоето лице.

До теб ли съм, страхът се изпарява,
думите ти спокойствие ми дават,
целунеш ли ме, светът красив става,
очите твои в сърцето ми остават.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??